Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare. Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si le punem la calit in ulei.
Dupa 1-2 minute adaugam carnea, pasta de ardei, condimentele. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea adaugam putina apa si mixul de arome si lasam la fiert la foc mic pana scade apa, cam 30 - 40 min.
Se scurg macaroanele si se limpezesc cu apa. Dupa ce s-a fiert carnea si a scazut apa punem o lingura de faina, amestecam bine compozitia si adaugam sosul de rosii. Mai lasam 2 - 3 minute sa se lege sosul.
Comentarii (19):
F misto simplu si gustos .MS ..
Bune rau
Foarte bunaaaaaaaaa
Ok
Delicios!!!!!!!!!!!!!!!
Foarte buna
Pai astea sunt spaghete si nu macaroane
E buna si rapida
Sunt delicioase, merita incercat!
Imi place , numai ca am scapat prea mult ardei :D