Macaroane cu carne si sos de rosii

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare.
    Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si le punem la calit in ulei.
  • Dupa 1-2 minute adaugam carnea, pasta de ardei, condimentele. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea adaugam putina apa si mixul de arome si lasam la fiert la foc mic pana scade apa, cam 30 - 40 min.
  • Se scurg macaroanele si se limpezesc cu apa.
    Dupa ce s-a fiert carnea si a scazut apa punem o lingura de faina, amestecam bine compozitia si adaugam sosul de rosii. Mai lasam 2 - 3 minute sa se lege sosul.
A adi`s blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
14/01/2014

F misto simplu si gustos .MS ..

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
24/09/2013

Bune rau

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/09/2013

Foarte bunaaaaaaaaa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/02/2014

Ok

(0) (0) abuz
21/12/2013

Delicios!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
30/10/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
02/10/2013

Pai astea sunt spaghete si nu macaroane

(0) (0) abuz
08/09/2013

E buna si rapida

(0) (0) abuz
15/08/2013

Sunt delicioase, merita incercat!

(0) (0) abuz
26/06/2013

Imi place , numai ca am scapat prea mult ardei :D

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2