Petitchef

Macaroane alla diavola

Felul principal
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tai ceapa si usturoiul fin. Tai kaizerul in fasii. Intr-o cratita mai mare calesti ceapa, usturoiul, cimbrul, dafinul si kaizerul in ulei de masline extravirgin.
  • Atunci cand feliutele de kaizer sunt aurii, adaugi sosul de rosii din cele 2 conserve si jumatate de lingurita de ardei iute uscat, gusti si daca mai vrei, mai pui pana devin picante dupa gustul tau. Adauga si ciupercile daca vrei, nu sunt absolut necesare, dar sunt carnoase si dau bine pe langa kaizer-ul in sosul picant.
  • Adaugi 200ml apa si lasi sa fiarba fara capac min 30 de min, pana scade si se ingroasa, iar tot sosul este aromat, gros si foarte gustos. Nu adaugi sare, poate doar putin zahar, cam 1 lingurita, daca este necesar-de obicei cand folosesti rosii din conserva este necesar. Adaugi piperul proaspat macinat. Intr-o oala mare, pui apa la fiert pentru fiert paste, adaugi sarea de mare grunjoasa cand fierbe si pastele.
  • Le fierbi al dente, le scurgi bine de tot si le adaugi peste sosul tau de rosii, cu kaizer si ciuperci si le mai fierbi inca 4-5 minute in acest sos, pentru a le imbiba de sos si arome. Le fierbi al dente, le scurgi bine de tot si le adaugi peste sosul tau de rosii, cu kaizer si ciuperci si le mai fierbi inca 4-5 minute in acest sos, pentru a le imbiba de sos si arome.
  • Se servesc fierbinti, presarate de parmesan ras si daca vrei un fir de ulei extravirgin.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto verde - pesto alla genovese
Pesto verde - pesto alla genovese
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează