Macaroane cu pesmet si zahar
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Macaroanele se pun la fiert impreuna cu un pic de sare.
Pesmetul se prajeste in ulei , iar la sfarsit se adaug zaharul si se mai amesteca un pic pana cand zaharul aproape s-a caramelizat. Nu lasati sa se caramelizeze de tot. - Cand macaroanele s-au fiert, se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se amesteca cu pesmetul prajit si se probeaza de zahar. Asta depinde de gustul fiecaruia. Daca mai doriti zahar se poate adauga la sfarsit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super, eu prefer totusi mai mult pesmet si zahăr
am gătit această rețetă
Larisa
Foarte bune! Acum am terminat de mâncat :)
am gătit această rețetă
anonymous
Bune!!
anonymous
Yummy!
anonymous
Bun tare
anonymous
Gustoasa
anonymous
Abia astept sa le incerc
anonymous
Foarte bune trebuie incercate neaparat ;)
anonymous
O RETETA SIMPLA DAR GUSTOASA.
anonymous
SUUUUPER
Punctează această reţetă