Macaroane cu pesmet si zahar

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Macaroanele se pun la fiert impreuna cu un pic de sare.
    Pesmetul se prajeste in ulei , iar la sfarsit se adaug zaharul si se mai amesteca un pic pana cand zaharul aproape s-a caramelizat. Nu lasati sa se caramelizeze de tot.
  • Cand macaroanele s-au fiert, se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se amesteca cu pesmetul prajit si se probeaza de zahar. Asta depinde de gustul fiecaruia. Daca mai doriti zahar se poate adauga la sfarsit.

Punctează această reţetă

SSandytza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super, eu prefer totusi mai mult pesmet si zahăr

am gătit această rețetă
abuz

Larisa

Foarte bune! Acum am terminat de mâncat :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bune!!

abuz

anonymous

Yummy!

abuz

anonymous

Bun tare

abuz

anonymous

Gustoasa

abuz

anonymous

Abia astept sa le incerc

abuz

anonymous

Foarte bune trebuie incercate neaparat ;)

abuz

anonymous

O RETETA SIMPLA DAR GUSTOASA.

abuz

anonymous

SUUUUPER

abuz
  • pagina 1 / 2