Tochitura ardeleneasca

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se calesc carnatii taiati bucatele. Cand sunt aproape gata, se scot si in aceeasi cratita se calesc ficateii, adaugand ulei daca mai este nevoie. Se scot si ficateii dupa ce au prins culoare si se pune carnea de porc, taiata bucati mai mici.
  • Dupa ce s-a calit si carnea, in acelasi ulei se caleste ceapa si se adauga morcovii taiati rondele si usturoiul. Cand ceapa a devenit lucioasa, se rastoarna carnurile peste ea si rosiile in bulion si se lasa la fiert cu capac pana este moale carnea.
  • La sfarsit se condimenteaza si se pun verdeturile. Se mananca impreuna cu mamaliga si cu un ou ochi.
Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
19/05/2015

DELICIOSA MANCARE!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/06/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/07/2015

Este foarte gustoasa! Dar este cholesterol pe paine! Cu un pahar de rachiu alaturi cred ca ar fi mai digerabila!

(0) (0) abuz
24/06/2015

Super

(0) (0) abuz
23/06/2015

Gustos si aspectuos

(0) (0) abuz
23/06/2015

Bun-bun

(0) (0) abuz
Mariana Iancu, 23/06/2015

Tentanta papica !

(0) (0) abuz
23/06/2015

F bun !!!

(0) (0) abuz
03/09/2014

Foarte buna numai ca eu am gatit cu carne de curcan in loc de porc

(0) (0) abuz
10/02/2014

Foarte gustoasa!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3