Se calesc carnatii taiati bucatele. Cand sunt aproape gata, se scot si in aceeasi cratita se calesc ficateii, adaugand ulei daca mai este nevoie. Se scot si ficateii dupa ce au prins culoare si se pune carnea de porc, taiata bucati mai mici.
Dupa ce s-a calit si carnea, in acelasi ulei se caleste ceapa si se adauga morcovii taiati rondele si usturoiul. Cand ceapa a devenit lucioasa, se rastoarna carnurile peste ea si rosiile in bulion si se lasa la fiert cu capac pana este moale carnea.
La sfarsit se condimenteaza si se pun verdeturile. Se mananca impreuna cu mamaliga si cu un ou ochi.
Comentarii (28):
DELICIOSA MANCARE!
Foarte buna
Este foarte gustoasa! Dar este cholesterol pe paine! Cu un pahar de rachiu alaturi cred ca ar fi mai digerabila!
Super
Gustos si aspectuos
Bun-bun
Tentanta papica !
F bun !!!
Foarte buna numai ca eu am gatit cu carne de curcan in loc de porc
Foarte gustoasa!