Tochitura ardeleneasca
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Chiftele moi și gustoase
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
-
Pui curry în lapte de cocos
-
Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se calesc carnatii taiati bucatele. Cand sunt aproape gata, se scot si in aceeasi cratita se calesc ficateii, adaugand ulei daca mai este nevoie. Se scot si ficateii dupa ce au prins culoare si se pune carnea de porc, taiata bucati mai mici.
- Dupa ce s-a calit si carnea, in acelasi ulei se caleste ceapa si se adauga morcovii taiati rondele si usturoiul. Cand ceapa a devenit lucioasa, se rastoarna carnurile peste ea si rosiile in bulion si se lasa la fiert cu capac pana este moale carnea.
- La sfarsit se condimenteaza si se pun verdeturile. Se mananca impreuna cu mamaliga si cu un ou ochi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/07/2015
Este foarte gustoasa! Dar este cholesterol pe paine! Cu un pahar de rachiu alaturi cred ca ar fi mai digerabila!
M