Tochitura ardeleneasca

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se calesc carnatii taiati bucatele. Cand sunt aproape gata, se scot si in aceeasi cratita se calesc ficateii, adaugand ulei daca mai este nevoie. Se scot si ficateii dupa ce au prins culoare si se pune carnea de porc, taiata bucati mai mici.
  • Dupa ce s-a calit si carnea, in acelasi ulei se caleste ceapa si se adauga morcovii taiati rondele si usturoiul. Cand ceapa a devenit lucioasa, se rastoarna carnurile peste ea si rosiile in bulion si se lasa la fiert cu capac pana este moale carnea.
  • La sfarsit se condimenteaza si se pun verdeturile. Se mananca impreuna cu mamaliga si cu un ou ochi.

Punctează această reţetă

Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

DELICIOSA MANCARE!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte gustoasa! Dar este cholesterol pe paine! Cu un pahar de rachiu alaturi cred ca ar fi mai digerabila!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Gustos si aspectuos

abuz

anonymous

Bun-bun

abuz

Mariana Iancu

Tentanta papica !

abuz

anonymous

F bun !!!

abuz

anonymous

Foarte buna numai ca eu am gatit cu carne de curcan in loc de porc

abuz

anonymous

Foarte gustoasa!

abuz
  • pagina 1 / 3