Ingrediente: un pachet de mazare uscata. Nu mai stiu cate grame avea, cred ca 500. 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa o bucatica de telina chimion macinat paine...
Ingrediente: 1 lingura de unt 4 cepe verzi taiate marunt 250 g de mazare inghetata (sau din conserva) 800 g de apa 2 cuburi Knorr de pui sare/piper 1 lingura...
Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de...
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi medii sau 1 mare 1 patrunjel 1 gulie potrivita o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 rosie 200 g mazare verde 300-400...
Ingrediente: pulpe de pui,2 sau 4,dupa cum vreti sa fie ciorba de carnoasa. o lingura untura de gaina,sau 100 ml ulei zarzavat o ceapa 200 g mazare congelata...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: o ceapa mica taiata marunt 3 catei de usturoi taiati marunt 4 rosii in sos tomat o jumatate de ardei gras taiat cuburi 100 g morcov 50 g varza...
Ingrediente: 1 kg carne cu oase 2 sfecle rosii mici o telina mica 1 morcov, - jumatate de varza mica 2 cartofi, 2 cepe, 100 g mazare 1 fir de praz mediu 1 l...
Ingrediente: 50 g telina taiata felii subtiri 50 g morcov taiat subtire 50 g mazare din conserva un ardel iute verde taiat rondele o ceapa rosie mica taiata...
Ingrediente: 1,300 kg carne de porc cu os 1 morcov mai mare 1 ceapa mare 3 maini de mazare congelata 3 maini de fasole verde congeleta 2 maini de orez 2...
Mazarea galbena seamana foarte mult la gust cu fasolea boabe uscata. Si se prepara cam dupa acelasi principiu: trebuie lasata la inmoiat cateva ore in apa rece. Contine substante minerale: Ca, K, Na, P si vitamine: A, B1, B2, B3 si C. Dar este us