Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Rulouri vegetariene de primavara cu varza rosie si cartof dulce


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute.
  • Apoi se pun mazarea si fasolea si se mai fierbe 10 minute. Vine randul orezului pe care il lasam 10 minute, apoi a pastei de ardei si a sucului de rosii. Dupa 10 minute punem zeama de varza fiarta si spumuita, iar cand fierbe se stinge si se pune mararul.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+