Supa-crema de mazare uscata

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Mazarea o lasam la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.Restul legumelor le taiem cubulete si le calim in putin ulei.Adaugam si mazarea si acoperim cu apa. Lasam la fiert 20 de minute.
  • Crutoanele le facemin felul urmator : taiem cateva felii de paine cubulete, le asezam intr-o tava teflonata si le stropim cu ulei de masline si deasupra presaram chimion.
  • Le dam la cuptorul incins la 180 de grade pentru aprox 15 minute.Pentru supa,stoarcem legumele de zeama, dar zeama o pastram. Punem legumele in blender, le mixam si adaugam treptat din zeama pastrata separat, pana ajungem la consistenta dorita. Condimentam cu sare, piper si chimion macinat.

Punctează această reţetă

al3xandra.bm126Al3xandra.bm126

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

vioricanitu

Foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am descoperit-o si eu de ceva vreme, ffffff buna

abuz

anonymous

Arata bine, gustoasa

abuz

Gina53

Este o supa foarte gustoasa si crutoanele ii dau si mai multa savoare.

abuz
asavei_g2014

asavei_g2014

Poate stie cineva ce contine decorul de culoare alba. O fi vopsea sau aracet? Bucatica de telina poate fi de 100 grame sau 500 grame. Mai mult a fost prezentat cum sa facem crutoane. Cred ca legumele pot fi puse intr-o strecuratoare la scurs, nu stoarse.

abuz

anonymous

Pare super tare. Am s-o gatesc.

abuz

anonymous

Daca nu mai stii gramajul, cauta sa-l afli inainte de a posta aici. De crezut, se crede numai in biserica!

abuz
corneliagrumeza

corneliagrumeza

Ce bine arata!

abuz