Mazarea o lasam la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.Restul legumelor le taiem cubulete si le calim in putin ulei.Adaugam si mazarea si acoperim cu apa. Lasam la fiert 20 de minute.
Crutoanele le facemin felul urmator : taiem cateva felii de paine cubulete, le asezam intr-o tava teflonata si le stropim cu ulei de masline si deasupra presaram chimion.
Le dam la cuptorul incins la 180 de grade pentru aprox 15 minute.Pentru supa,stoarcem legumele de zeama, dar zeama o pastram. Punem legumele in blender, le mixam si adaugam treptat din zeama pastrata separat, pana ajungem la consistenta dorita. Condimentam cu sare, piper si chimion macinat.
Poate stie cineva ce contine decorul de culoare alba. O fi vopsea sau aracet? Bucatica de telina poate fi de 100 grame sau 500 grame. Mai mult a fost prezentat cum sa facem crutoane. Cred ca legumele pot fi puse intr-o strecuratoare la scurs, nu stoarse.
Comentarii:
Foarte buna!
Am descoperit-o si eu de ceva vreme, ffffff buna
Arata bine, gustoasa
Este o supa foarte gustoasa si crutoanele ii dau si mai multa savoare.
Poate stie cineva ce contine decorul de culoare alba. O fi vopsea sau aracet? Bucatica de telina poate fi de 100 grame sau 500 grame. Mai mult a fost prezentat cum sa facem crutoane. Cred ca legumele pot fi puse intr-o strecuratoare la scurs, nu stoarse.
Pare super tare. Am s-o gatesc.
Daca nu mai stii gramajul, cauta sa-l afli inainte de a posta aici. De crezut, se crede numai in biserica!
Ce bine arata!