Supa crema de mazare

Ingrediente
8
Pentru 2 portii am folosit:
Rețete inrudite
-
Supă cremă de spanac-petitchef
-
Supa crema de dovleac placintar
-
Supă cremă de dovleac
-
Supa crema de napi, cartofi si bacon
Preparare
Preparare5 min
Gătire15 min
- Am "dichisit-o" cu piper de mai multe culori, rosii si usturoi confiat si busuioc, crutoane.
Pentru a diversifica putin gustul mai poti pune si un morcov, sau poti lua direct o conserva Bonduelle cu mazare si morcovi.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga mazarea si 2 cani de apa, plus legumele deshidratate si un varf de sare. Pui la fiert 15 min si se strecoara, pastrandu-se zeama separat. Lasi putin sa se raceasca si pasezi la blender ori la mixerul de legume, apoi adaugi putin cate putin din zeama in care a fiert pana cand ai consistenta dorita. Pofta buna!
Nota: Idee inspirata de Ama.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G

J
John_,
24/03/2018
Ce "ploaie de stele" pentru o conserva si o ceapa amarata! Scuze, era sa uit de vegeta! Constat un nivel culinar foarte ridicat, atat al autoarei acestei "sublime" retete cat si al comentatorilor.
T