Am "dichisit-o" cu piper de mai multe culori, rosii si usturoi confiat si busuioc, crutoane.
Pentru a diversifica putin gustul mai poti pune si un morcov, sau poti lua direct o conserva Bonduelle cu mazare si morcovi.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga mazarea si 2 cani de apa, plus legumele deshidratate si un varf de sare. Pui la fiert 15 min si se strecoara, pastrandu-se zeama separat. Lasi putin sa se raceasca si pasezi la blender ori la mixerul de legume, apoi adaugi putin cate putin din zeama in care a fiert pana cand ai consistenta dorita. Pofta buna!
Ce "ploaie de stele" pentru o conserva si o ceapa amarata! Scuze, era sa uit de vegeta! Constat un nivel culinar foarte ridicat, atat al autoarei acestei "sublime" retete cat si al comentatorilor.
Comentarii (12):
FB
Super tare reteta am sa o incerc si eu
Super!
Ce bucatari sunt aia de gatesc cu vegeta?!
Ce "ploaie de stele" pentru o conserva si o ceapa amarata! Scuze, era sa uit de vegeta! Constat un nivel culinar foarte ridicat, atat al autoarei acestei "sublime" retete cat si al comentatorilor.
Super. Foarte buna. Am gatit crema de mazare.
Super
Delicios
Arata bine si e usor de realizat
Super!