Supa crema de mazare

Ingrediente
8
Pentru 2 portii am folosit:
Preparare
Preparare5 min
Gătire15 min
- Am "dichisit-o" cu piper de mai multe culori, rosii si usturoi confiat si busuioc, crutoane.
Pentru a diversifica putin gustul mai poti pune si un morcov, sau poti lua direct o conserva Bonduelle cu mazare si morcovi.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga mazarea si 2 cani de apa, plus legumele deshidratate si un varf de sare. Pui la fiert 15 min si se strecoara, pastrandu-se zeama separat. Lasi putin sa se raceasca si pasezi la blender ori la mixerul de legume, apoi adaugi putin cate putin din zeama in care a fiert pana cand ai consistenta dorita. Pofta buna!
Nota: Idee inspirata de Ama.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G
grighategan
FB
am gătit această rețetă
anonymous
Super tare reteta am sa o incerc si eu
am gătit această rețetă
anonymous
Super!
am gătit această rețetă

gabriel_p2022
Ce bucatari sunt aia de gatesc cu vegeta?!
J
John_
Ce "ploaie de stele" pentru o conserva si o ceapa amarata! Scuze, era sa uit de vegeta! Constat un nivel culinar foarte ridicat, atat al autoarei acestei "sublime" retete cat si al comentatorilor.
T
titov_mihai
Super. Foarte buna. Am gatit crema de mazare.
anonymous
Super
anonymous
Delicios
anonymous
Arata bine si e usor de realizat
anonymous
Super!
Punctează această reţetă