Supa crema de mazare uscata cu afumatura

Ingrediente
10
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Incalzeste bine uleiul intr-o oala de 6 lPrajeste afumatura pana ce devine aurie
Scoate afumatura si pune-o pe o farfurieIn ulei pune mazarea si amestec-o 2-3 minute la foc mediu. - Adauga apa, ceapa si morcovii si fierbe la foc mic, pana ce mazarea e fiarta
Strecoara mazarea si pastreaza zeama. - Pune intr-un blender mazarea, morcovii, ceapa si putina zeama. Mixeaza foarte bine.
- Pune piureul de mazare si zeama in care a fiert la loc in oala si mai da 2-3 clocote. Cand servesti supa, pune in fiecare farfurie 1-2 linguri de afumatura.
- Se serveste cu paine prajita.Ma gandesc ca aceasta sa fie reteta aleasa pentru "Your Best Recipe" din luna ianuarie de pe Spice Foodie.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!