Supa crema de mazare uscata cu afumatura

Supa crema de mazare uscata cu afumatura
Felul principal
10 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

10

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Incalzeste bine uleiul intr-o oala de 6 lPrajeste afumatura pana ce devine aurie
    Scoate afumatura si pune-o pe o farfurieIn ulei pune mazarea si amestec-o 2-3 minute la foc mediu.
  • Adauga apa, ceapa si morcovii si fierbe la foc mic, pana ce mazarea e fiarta
    Strecoara mazarea si pastreaza zeama.
  • Pune intr-un blender mazarea, morcovii, ceapa si putina zeama. Mixeaza foarte bine.
  • Pune piureul de mazare si zeama in care a fiert la loc in oala si mai da 2-3 clocote. Cand servesti supa, pune in fiecare farfurie 1-2 linguri de afumatura.
  • Se serveste cu paine prajita.Ma gandesc ca aceasta sa fie reteta aleasa pentru "Your Best Recipe" din luna ianuarie de pe Spice Foodie.
C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: