Contul meu
Cartea mea de rețete
Cartea mea de rețete
Contul meu
Rețete
Rețete video
Adaugă reţeta
Primirea meniului zilnic
Adaugă blog-ul tău
Contactati-ne
Aperitiv
Antreuri
Felul principal
Desert
Gustări
Băutură
Acompaniamente
Altele
Rețetele frigiderului
Căutare avansată
Home
Rețete
Felul principal
Ciorba
Supa bogata de legume
Supa bogata de legume
Felul principal
2
porții
20 min
40 min
Foarte ușor
(4.1/5 - 13 voturi)
4
Adaugă la favorite
Trimite unui prieten
Adresează o intrebare autorului
Printează pagina
Ingrediente
2
o
ceapa
mica taiata marunt
3 catei de
usturoi
taiati marunt
4 rosii in sos tomat
o jumatate de
ardei
gras taiat cuburi
100 g
morcov
50 g
varza
alba taita marunt
5 buc varza de Brussels
o jumatate mica de sfecla rosie taiata cuburi
100 g telina si pastarnac taiat cuburi
50 g mazare congelata
o bucata de ghimbir ras
cascaval
ulei de masline
piper
Preparare
Se caleste ceapa si usturoiul si de adauga pe rand restul de legume. Se adauga 3 litri apa si se fierb 30-40 minute. Se adauga piper macinat si se rade cascaval deasupra.
Raportează o greșeală în text rețetei
Rețete inrudite
You
Tube
Supă de roșii și busuioc
I
Isabelasoare
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Punctează această reţetă:
am gătit această rețetă
Cod de securitate:
=
Trimite
Rețete inrudite
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
10
porții
1 h 40 m
Ușor
4.5 / 5
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6
porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Supă de roșii și busuioc
6
porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5
Supa de tortellini
3
porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Supa africana
4
porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4
porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Articole conexe
Supa-enciclopedia culinara!
Broccoli – un superstar nutritional!
Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?
Ultimele articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Rețete
De-post
Supa
Ciorba
Bors
Ceapa
Usturoi
Varza
Ghimbir
Pastarnac
Sfecla-rosie
Supa cu ceapa
Supa de rosii
Supa cu usturoi
Ciorba cu usturoi
Ciorba cu varza
Supa cu ghimbir
Ciorba cu sfecla rosie
Retete cu ceapa si usturoi
Retete cu usturoi si masline
Rețete ceapă și morcov
Retete cu ghimbir si usturoi
Retete cu varza si ceapa
Cascaval
Rosii
Mazare
Masline
Morcov
Simpla
Telina
Articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.
De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.
Planificator de meniu
Meniul zilei
Antreuri
Chiftelute de pui cu legume
Felul principal
Pui tetrazzini
Desert
Pateuri cu branza
Arhiva meniurilor
Printează
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă
Întrebări - Răspunsuri
Clatite cu cartof si cascaval
Răspunde la această întrebare
Ce d..este Carpacio?
2 răspuns(uri)
De ce nu verificati inainte de a posta ceva?
Răspunde la această întrebare
Vezi toate întrebările
Postați întrebarea dvs.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Plăcintă cu branza
Plăcintă cu mere
Plăcintă cu dovleac
Votează