Ingrediente: 1 cana de zahar brun, 2 cani de apa, 2 cani de faina, 1 lingurita scortisoara 6 linguri margarina 3-4 linguri de gem, 1/2 de cana de nuci pisate,...
Ingrediente: 5 oua 150 g zahar 3 linguri de ulei 3 linguri sirop de zahar ars 150 g faina 2-3 linguri de cacao 50 g nuca macinata 2 plicuri zahar vanilat 1...
Gustoase, satioase si hranitoare unturile vegetale din nuci sau seminte sunt ideale atat pentru dieta vegetarienilor, cat si in perioadele de post. Se pot obtine usor, acasa si sunt cea mai simpla modalitate de a inlocui traditionalul unt.
Ingrediente: 1 ceasca cu zahar brun 1 ceasca cu faina 1 lingura cu nuci macinate 1/4 ceasca cu ulei vegetal 1/3 ceasca cu apa 1/3 ceasca cu pudra de cacao 1/2...
Unii ar putea spune ca sarbatorile de iarna incep din 1 Decembrie, altii odata cu Sf. Nicolae, dar cei mai multi simtim ca sarbatorile incep din Ajunul Craciunului cand in case se simte mirosul puternic al bunatatilor traditionale, al vinului fiert si a scortisoarei,...
Ingrediente: Pentru negresa : 4 linguri de faina 3 linguri zahar 1 lingurita cacao 1/2 lingurita praf de copt 1 ou mic 3 linguri de lapte (3-4 2 linguri ulei...
Ingrediente: 4 oua 1 cana de faina 1 cana de zahar 4 linguri de ulei 1 mana de nuci Un praf de sare Esente Coaja de portocale si lamaie Un strop de zeama de...
Ingrediente: BLAT: 350 g zahar 8 linguri miere 250 ml apa 175 ml ulei 2 lingurite amoniac stins in otet 700 g faina 1 fiola esenta de vanilie un praf de sare...
Ingrediente: 1 kg faina Baneasa 000 4 oua la temperatura camerei 250 g zahar 150-200 g ulei pentru framantat 0,5 l lapte dulce 20 g drojdie proaspata 1...
Ingrediente: 300 gr untura 800 gr. faina 1 cana smantana sau ulei 1 cana bors otet 3 lg 1 lg bicarbonat sare , vanilie ,es rom 200 gr nuca macinata * sau rahat...
Ingrediente: pt foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte, 3 linguri cacao. pt crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt(1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii.
Ingrediente: Pentru tort aveti nevoie de: 2 cani (280 g) faina alba 2 lingurite bicarbonat 1/4 lingurita sare 1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei 3/4...