Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 2 oua fierte, un praf de zahar (optional), salata verde mare sau o rosie, maioneza, 50 g sunca, zeama de lamaie, sare, piper, 5 masline, cascaval...
Ingrediente: O conopida medie 3 oua fierte 2 rosii 2 legaturi de patrunjel Ulei de masline Zeama de lamaie Sare Piper Pentru sos amestecam : 3 linguri de ulei...
Ingrediente: 2 cepe rosii + 4 oua 240 g ton bucati, in suc propriu cateva frunze de patrujel 1 lingura capperi otet de vin alb ulei de masline sare, piper
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 8-10 oua rosii, de casa cate doriti si de care aveti 2-4 felii sunca 1 catel usturoi 1 lingura mustar 6-8 masline verzi 2-3 linguri parmezan zeama...
Ingrediente: oua, pate din ficat de pasare sau porc, maioneza, mustar, sare, piper salata verde pentru decor ardei galbeni, rosii si verzi (asa am ornat eu...
Ingrediente: 1 kg cartofi 250 g teci subtiri 250 g pasta de rosii 2 oua 2 linguri faina 4-5 linguri ulei de masline 3 graunti de usturoi 1 lingurita cimbru 2...