Salata de ton, oua si ceapa

Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Fierbeti ouale intr-o cantitate mare de apa si putina sare, pentru cca. 8-9 minute. Imediat ce s-au fiert le lasati la racit sub jet de apa rece. In felul acesta se vor decoji mai repede. Le decojiti, le taiati in doua, iar fiecare jumatate in feliute.
  • Capperii, daca sunt in sare ii lasati la desarat, schimbandu-le apa de vreo doua trei ori. Ceapa o taiati solzijori fini. Daca vi se pare cu miros prea puternic, o puteti tine in apa pentru cateva minute.
  • Tonul il scurgeti bine de sucul in care a fost in conserva. Asambalare salata: adaugati toate ingredientele cum va vin la mana pe un platou. Asezonati cu sare si piper. Stropiti cu cateva picaturi de otet de vin alb si ulei de masline. Si nu uitati si de patrunjel.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria 12

Un deliciu!!

abuz

anonymous

Capperii !!!! daca nu cunosti ingredientele, nu le pune !

abuz

anonymous

Capperii, ca merii... mai sorcoveste si pe altii si mars inapoi in Italia la cules de capsuni!

abuz

anonymous

Pentru cine a facut comentariul "inteligent" despre "tonul bucati" : mai exista si
conserve de ton "fulgi", deci nu e nevoie sa-l pui neaparat intreg !!!
Abtineti-va de la a face pe desteptii aiurea.

abuz

anonymous

...capere...cuvant romanesc.

abuz

anonymous

Sigur ca "ton bucati", ca doar n-ai vrea sa-l pui intreg!

abuz

anonymous

PARC-AR FI FOST MAI BUNA CU LAMAIE, NU CU OTET.

abuz

anonymous

Superba. mi-a placut aceasta reteta !

abuz