Oua rosii de paste

Ingrediente
4
Cost estimat: 0.44Euros€ (0.11€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire2 min
- Se aleg oualele ce se vor vopsi, se spala foarte bine cu un burete si detergent de vase cu apa calduta.
Se vor pune la fiert in apa rece si se vor lasa ~ 5 minute de cand va incepe apa sa clocoteasca. - Cand sunt gata oualele nu se vor scoate din apa decat in momentul cand se vor pune in solutia pentru vopsit.
Se prepara amestecul in care se vor vopsi oualele, se va pune putin otet si vopseaua si se va pune la fiert. - Oualele se vor scoate dupa 1-2 minute din vopsea si se vor pune pe o hartie absorbanta.
Se vor unge cu ulei cat sunt inca fierbinti, sa fie stralucitoare.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 71Kcal
- Carbo: 0.2g
- Grăsimi: 6.3g
- Grăsimi sat.: 1.2g
- Proteine: 3.1g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 0.2g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (31g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Tu chiar esti proasta si nu cunosti limba romana! Auzi colo: OUALELE!!!! Adica esti pui de... lele?
anonymous
"Oualele" zic numai incultelele, analfabetelele si proastelele ca tine.
anonymous
Ok
anonymous
Suuuuper
Punctează această reţetă