Ouale se curata de coaja si se taie sferturi sau chiar jumatati de sferturi. Salata verde se taie marunt, iar sunca - cubulete sau fideluta. Se amesteca totul intr-un bol de salata, se toarna maioneza dupa gust, zeama de lamaie, se amesteca usor din nou, apoi se da sare piper si daca doriti, zahar. Se orneaza cu cateva masline si putin cascaval ras.
Ouale se curata de coaja si se taie sferturi sau chiar jumatati de sferturi......INAINTE DE-A SE FIERBE?
Răspuns:
Uneori ma intreb daca nu cumva cineva in lipsa de vizitatori nu intreaba intentionat la retete postate acum cativa ani buni de zile ca sa mai aiba site-ul vizite noi ....
la ingrediente scrie ca ouale sunt crude?
Comentarii (22):
M
merceleo,
07/01/2015
E ceva deosebit, doar textul cu prepararea e cam scarbos: "jumatati de sferturi". La salatele nemtesti zaharul e obligatoriu, nu optional!
Comentarii (22):
E ceva deosebit, doar textul cu prepararea e cam scarbos: "jumatati de sferturi". La salatele nemtesti zaharul e obligatoriu, nu optional!
"jumatati de sferturi"? Ai fost cumva corigenta la matematica? De optimi n-ai auzit?
CE BUN!!! CU FICATUL CUM STATI???? MAI ALES CA MAIONEZA NU PARE DE CASA....
Un deliciu!
F buna
Suna excellent....
F buna
Am facut ii buna
ESTE FOARTE GUSTOASA
Prea consistenta si e cam de 2 -3 portii, sau probabil ca nemtii mananca mai mult.