Salata de oua germana
Ingrediente
1
Cost estimat: 0.2Euros€ (0.2€/porție)
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Salata panzanella - salata italiana
Preparare
Preparare10 min
Gătire5 min
- Ouale se curata de coaja si se taie sferturi sau chiar jumatati de sferturi. Salata verde se taie marunt, iar sunca - cubulete sau fideluta. Se amesteca totul intr-un bol de salata, se toarna maioneza dupa gust, zeama de lamaie, se amesteca usor din nou, apoi se da sare piper si daca doriti, zahar. Se orneaza cu cateva masline si putin cascaval ras.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 12Kcal
- Carbo: 1.8g
- Grăsimi: 0.1g
- Grăsimi sat.: 0g
- Proteine: 0.4g
- Fibre: 1.1g
- Zahăr: 1.5g
- SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (4g)
Întrebări
Ouale se curata de coaja si se taie sferturi sau chiar jumatati de sferturi......INAINTE DE-A SE FIERBE?
Uneori ma intreb daca nu cumva cineva in lipsa de vizitatori nu intreaba intentionat la retete postate acum cativa ani buni de zile ca sa mai aiba site-ul vizite noi ....
la ingrediente scrie ca ouale sunt crude?
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
merceleo,
07/01/2015
E ceva deosebit, doar textul cu prepararea e cam scarbos: "jumatati de sferturi". La salatele nemtesti zaharul e obligatoriu, nu optional!
am gătit această rețetă
15/05/2016
"jumatati de sferturi"? Ai fost cumva corigenta la matematica? De optimi n-ai auzit?
W
wald_alex,
08/01/2015
CE BUN!!! CU FICATUL CUM STATI???? MAI ALES CA MAIONEZA NU PARE DE CASA....
C
06/05/2014
Prea consistenta si e cam de 2 -3 portii, sau probabil ca nemtii mananca mai mult.