Ingrediente: 125 gr iaurt simplu (1 borcan) Suc de lămâie (1/4 lămâie) 8 gr ulei de măsline extravirgin mentă (8-10 frunze) Sare Piper pudra de usturoi
Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare Piper
Ingrediente: 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru...
Ingrediente: 1 salata verde (mi-ar fi placut mai mult eisberg sincer) 1 piept de pui 5-6 masline fara samburi 50g cascaval 1/2 cutie iaurt cremos (am avut ceva...
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: 300 g de naut boabe sau conserva 3 catei de usturoi un ou boia jumatate de ceapa patrunjel verde frunze de rozmarin 100 g seminte de susan sare,...
Ingrediente: fasolea 2 catei de usturoi o legatura de patrunjel tocat, o lingurita de chimen macinat, o felie de paine inmuiata in apa, un ou si o lingura de...
Ingrediente: 1 lingura de ulei de alune (sau de floarea-soarelui) 4-5 linguri de iaurt gros, de oaie si bivolita sare dupa gust piper negru, proaspat macinat...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 1 ou 3 trunchiuri de merluciu, fierte si dezosate o ceapa alba taiata marunt 2 catei de usturoi presati pentru compozitie si 2 catei de usturoi...
Ingrediente: 225 ml iaurt 4 cei mari de usturoi sare 50 ml ulei de msline 4 vinete medii 4 roii 3 ardei dac avem, punem 1 rou, 1 verde, 1 galben piper ptrunjel...