Andive la grătar cu sos de iaurt

Felul principal
Foarte ușor
20 min

O garnitura preferata de peste

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Andivele se curăță de primele foi.

    Se taie pe lungime în două și se stropesc imediat cu zeama de la o jumătate de lămâie.

    Se pun pe grătarul încins și se lasă câte 3-4 minute pe fiecare parte.

    Între timp pregătim sosul.

    Amestecăm usturoiul curățat și pisat cu ulei de măsline, iaurt, muștar de Dijon și pătrunjelul verde tocat mărunt. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

    Andivele la grătar servite cu acest sos, sunt o garnitură excelentă pentru pui sau pește la grătar.
  • Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

CRISTINA STEFANIA

FOARTE BUN!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunata!

am gătit această rețetă
abuz

gg

Si iaurtul unde e? :))

abuz
ciobanu_t2013

ciobanu_t2013

Ok

abuz

anonymous

Imi place,sanatos, rapid, gustos

abuz

anonymous

Foarte apetisant, o s-o incerc cu siguranta.

abuz

anonymous

ESTE EXTRAIRDINAR DE GUSTOASA, FOARTE ASPECTUOASA SI CU SOSUL TURNAT DEASUPRA , ARATA CA O MIREASA CU VOAL DE DANTELE . MULTUMESC PENTRU ACEASTA RETETA FOARTE SANATOASA . IOANA

abuz
vasile_georgita

vasile_georgita

Buuun !!!

abuz