Se taie pe lungime în două și se stropesc imediat cu zeama de la o jumătate de lămâie.
Se pun pe grătarul încins și se lasă câte 3-4 minute pe fiecare parte.
Între timp pregătim sosul.
Amestecăm usturoiul curățat și pisat cu ulei de măsline, iaurt, muștar de Dijon și pătrunjelul verde tocat mărunt. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Andivele la grătar servite cu acest sos, sunt o garnitură excelentă pentru pui sau pește la grătar.
ESTE EXTRAIRDINAR DE GUSTOASA, FOARTE ASPECTUOASA SI CU SOSUL TURNAT DEASUPRA , ARATA CA O MIREASA CU VOAL DE DANTELE . MULTUMESC PENTRU ACEASTA RETETA FOARTE SANATOASA . IOANA
Comentarii:
FOARTE BUN!
Minunata!
Si iaurtul unde e? :))
Ok
Imi place,sanatos, rapid, gustos
Foarte apetisant, o s-o incerc cu siguranta.
ESTE EXTRAIRDINAR DE GUSTOASA, FOARTE ASPECTUOASA SI CU SOSUL TURNAT DEASUPRA , ARATA CA O MIREASA CU VOAL DE DANTELE . MULTUMESC PENTRU ACEASTA RETETA FOARTE SANATOASA . IOANA
Buuun !!!