Petitchef

Sos verde cu iaurt si frunze de sfecla rosie sau de stevie

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Le tocam si le amestecam cu un catel de usturoi zdrobit, 1/2 de lingurita cu mustar, un pic de chimen macinat.
  • Adaugam o cana de iaurt gras si, cu blenderul, lucram pana obtinem o pasta.
  • Adaugam iaurt, daca sosul e prea consistent. La final, punem zeama de lamaie, sare si piper. servi alturi de cruditati, snackuri.


Întrebări:




Comentarii:

06/04/2013

Rien a dire maintenant; j'y vais la faire...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Totul despre Sfecla Rosie! Totul despre Sfecla Rosie! Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează