Cartofii curatati si taiati felii ii fierbem aproximativ 10 min in apa cu sare. Cartofii trebuie sa fie fierti, dar nu tare incat sa se sfarame. Ii scoatem din apa si ii asezam intr-un castron, ii stropim cu ulei si apoi ii trecem prin amestecul de pesmet si condimente. Dupa ce s-au acoperit bine asezam cortofii intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins bine pentru 45 de minute, pana se rumenesc.
Cortofii i-am servit ca garnitura pentru friptura de pui. Am mai adaugat si un sos de iaurt preparat astfel: am amestecat 250 gr iaurt cu 3 4 catei de ustoroi zdrobiti, 1/2 legatura de marar si sare.
Comentarii (24):
:)
Sunt ok calzi
Abia astept sa fac acest preparat:))
Delicios!
:-) Am să o pregătesc și eu, pare a fi o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă...!!!
Si mai usor ,imi place !
Buniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fac si eu astazi
Extrem de gustos !!!!
Delicios!!!!!
Am sa incerc.cred ca o sa-mi placa,eu i-as stropi putin cu un mujde inainte sa-i trec prin pesmet, fara ulei.