Cartofi trasi in pesmet cu sos de iaurt

Felul principal
Ușor
1 oră

Garnitura perfecta pentru orice fel de friptura

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • Cartofii curatati si taiati felii ii fierbem aproximativ 10 min in apa cu sare. Cartofii trebuie sa fie fierti, dar nu tare incat sa se sfarame.
    Ii scoatem din apa si ii asezam intr-un castron, ii stropim cu ulei si apoi ii trecem prin amestecul de pesmet si condimente.
    Dupa ce s-au acoperit bine asezam cortofii intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins bine pentru 45 de minute, pana se rumenesc.
  • Cortofii i-am servit ca garnitura pentru friptura de pui. Am mai adaugat si un sos de iaurt preparat astfel:
    am amestecat 250 gr iaurt cu 3 4 catei de ustoroi zdrobiti, 1/2 legatura de marar si sare.

    Pofta buna !

Punctează această reţetă

DanMonicaDanMonica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

:)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt ok calzi

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Abia astept sa fac acest preparat:))

am gătit această rețetă
abuz

natalia_b2017_1

Delicios!

abuz

anonymous

:-) Am să o pregătesc și eu, pare a fi o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă...!!!

abuz

anonymous

Si mai usor ,imi place !

abuz

anonymous

Buniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fac si eu astazi

abuz

anonymous

Extrem de gustos !!!!

abuz

anonymous

Delicios!!!!!

abuz

anonymous

Am sa incerc.cred ca o sa-mi placa,eu i-as stropi putin cu un mujde inainte sa-i trec prin pesmet, fara ulei.

abuz
  • pagina 1 / 3