Cartofi trasi in pesmet cu sos de iaurt
Garnitura perfecta pentru orice fel de friptura
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire45 min
- Cartofii curatati si taiati felii ii fierbem aproximativ 10 min in apa cu sare. Cartofii trebuie sa fie fierti, dar nu tare incat sa se sfarame.
Ii scoatem din apa si ii asezam intr-un castron, ii stropim cu ulei si apoi ii trecem prin amestecul de pesmet si condimente.
Dupa ce s-au acoperit bine asezam cortofii intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins bine pentru 45 de minute, pana se rumenesc. - Cortofii i-am servit ca garnitura pentru friptura de pui. Am mai adaugat si un sos de iaurt preparat astfel:
am amestecat 250 gr iaurt cu 3 4 catei de ustoroi zdrobiti, 1/2 legatura de marar si sare.
Pofta buna !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
:)
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt ok calzi
am gătit această rețetă
anonymous
Abia astept sa fac acest preparat:))
am gătit această rețetă
N
natalia_b2017_1
Delicios!
anonymous
:-) Am să o pregătesc și eu, pare a fi o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă...!!!
anonymous
Si mai usor ,imi place !
anonymous
Buniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fac si eu astazi
anonymous
Extrem de gustos !!!!
anonymous
Delicios!!!!!
anonymous
Am sa incerc.cred ca o sa-mi placa,eu i-as stropi putin cu un mujde inainte sa-i trec prin pesmet, fara ulei.
Punctează această reţetă