Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru...
Ingrediente: Pentru blatul fraged: 100 g unt 40 g zahar pudra 1 galbenus 50 g unt Pentru blatul de biscuit: 4 oua coaja rasa de la o lamaie 150 g zahar 100 g...
Ingrediente: Blat: 3 oua, 9 lg zahar, 3 lg cu varf de faina, 1 praf de copt, 3 lg de apa Crema: 600 ml frisca, 250 g branza mascarpone sau branza proaspata de...
Ingrediente: Blat: 5 oua 100 g. ciocolata de lapte/amaruie 200 ml. lapte 100 g. zahar 80 g. unt 200 g. faina 100 g. nuca 4 linguri de dovleac ras 1 lingurita...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: Pt blat : 8 oua 8 linguri zahar 8 linguri ulei un praf de copt 10 linguri faina. Pt crema cu iaurt: un pahar mare de iaurt de fructe 375 ml, un...
Ingrediente: 300 g unt 100 g cacao 6 oua 12 linguri zahar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 g nuci 100 g coaja de portocala zaharisita 150 g de visine...
Ingrediente: Blat: 8 oua 8 lg zahar 7 lg faina 7 lg cacao 2 lg ulei 2 lg apa Crema: 4 oua 180 g de zahar 3 lg. cacao 250 g unt Sirop: 150 ml zahar 150 apa 2...
Ingrediente: 4 oua 180-200 g zahar 240 g faina 4 linguri ulei 1 pachet praf copt sare crema : 350 ml lapte 1 ou 3 linguri cu varf amidon Dr. Otker 150 g unt...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru blatul de rulada: 6 galbenusuri de ou 4 albusuri 2 lg faina 2 lg amidon 2 lg nuci pisate 6 lg zahar 2 plicuri zahat vanilat 1 praf de sare...
Ingrediente: 250 g faina, 250 g zahar, 200 g unt, 4 oua, 6 linguri cacao, 250 g iaurt natural, un praf de copt, o priza de sare, pentru crema: 250 g crema de...
Ingrediente: Foi: 9 oua 9 lg zahar 9 lg faina esenta de vanilie Crema: 4 oua 400 g zahar 4 lg apa 1 pac margarina rama 100 gr cacao 2 esente rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: pentru blat: 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina pentru sirop: 3 linguri zahar 250 ml apa 1 plic capucino ciocolata pentru crema: 500 ml frisca...
Ingrediente: Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina coaja de lamaie bicarbonat stins cu otet Crema: 200 g de unt 250 g de zahar 5 oua o lingura de...
Ingrediente: 2 oua, 225 g zahar, 120 g faina, 250 ml vin rosu, 600 ml frisca, 150 ml suc portocale, 50 g ciocolata alba, 1 lingurita scortisoara, 2 pliculete...