Chessecake cu fructe de padure

Desert
8 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

8

pentru crema:

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • A marit ingredientele de la Negresa ca sa se potriveasca formei mele. Se bat ouale cu mixerul, se adauga pe rand sarea, zaharul, untul moale, la temperatura camerei, cacaua si la urma iaurtul altermand cu faina.
  • Se toarna in tava de tort (26) si se da la cuptor pentru 30-40 de minute. Se incearca cu scobitoarea cand este gata, ca are alta consistenta fata de blatul clasic.
  • In sucul rezultat de la fructele decongelate, am pus la inmuiat cele doua plicuri de geletina. Fructele le-am mixat si le-am strecurat, inlaturand samburi si folosind doar pulpa. Crema de branza se freaca cu zaharul si plicurile de vanilie. Se incorporeaza pulpa de fructe.
  • In alt bol se bate frisca, care se rastoarna apoi peste crema de branza. La sfarsit se incorporeaza gelatina incalzita, dar nu fiarta. Crema rezultata se rastoarma peste blatul cacao. Se da la frigider cateva ore. Dupa ce s-a intarit crema, am topit o ciocolata si am decorat tortul.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Mmmm

abuz

anonymous

Retetele de prajituri, cu creme si fructe sunt preferatele mele!

abuz

anonymous

F buna. Eu in loc de crema de branza am pus mascarpone

abuz

anonymous

Foarte bune retete. Multumesc marioara

abuz