A marit ingredientele de la Negresa ca sa se potriveasca formei mele. Se bat ouale cu mixerul, se adauga pe rand sarea, zaharul, untul moale, la temperatura camerei, cacaua si la urma iaurtul altermand cu faina.
Se toarna in tava de tort (26) si se da la cuptor pentru 30-40 de minute. Se incearca cu scobitoarea cand este gata, ca are alta consistenta fata de blatul clasic.
In sucul rezultat de la fructele decongelate, am pus la inmuiat cele doua plicuri de geletina. Fructele le-am mixat si le-am strecurat, inlaturand samburi si folosind doar pulpa. Crema de branza se freaca cu zaharul si plicurile de vanilie. Se incorporeaza pulpa de fructe.
In alt bol se bate frisca, care se rastoarna apoi peste crema de branza. La sfarsit se incorporeaza gelatina incalzita, dar nu fiarta. Crema rezultata se rastoarma peste blatul cacao. Se da la frigider cateva ore. Dupa ce s-a intarit crema, am topit o ciocolata si am decorat tortul.
Comentarii:
Mmmm
Retetele de prajituri, cu creme si fructe sunt preferatele mele!
F buna. Eu in loc de crema de branza am pus mascarpone
Foarte bune retete. Multumesc marioara