Ingrediente: un pachet de mazare uscata. Nu mai stiu cate grame avea, cred ca 500. 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa o bucatica de telina chimion macinat paine...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1-2 kg rosii super coapte 1 ceapa medie 1 morcov 1 telina mica 2 linguri ulei de masline 1 lingura de zahar 2 foi de dafin 1,2 l supa de legume
Ingrediente: 1 Kg. de dovleac spalat, curatat de coaja si de seminte si taiat in felii O ceapa curatata si spalata 2 morcovi curatati si spalati Un sfert...
Ingrediente: 75 g unt 3 morcovi potriviti o ceapa mica 2 linguri faina 500 ml supa de peste (cub dizolvat in apa) 4 cartofi mici 200 g mazare 500 ml lapte 250...
Supa, clara sau crema ne poate fi un ajutor de nadejde in noptile reci de iarna; un bol fierbinte si hranitor, ne va incalzi si va trezi la viata papilele gustative.
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...
Ingrediente: 2 cepe 1 morcov o telina mica un catel de usturoi 1/2 kg mazare smantana o bucata de unt sare, piper nucsoara marar zeama de legume sau apa...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 morcov 1 ceapă 50 g ghimbir 1 litru apă 1/4 linguriță nucșoară 100 ml lapte de cocos Semințe de dovleac prăjite Sare Piper Ceapă verde
Ingrediente: 500 g mazare uscata 300 g afumatura, taiata fasii subtiri 2 cepe 2 morcovi 4 linguri ulei de masline 5 l de apa sare, piper dupa gustpaine...