Supa crema de cartofi

Ingrediente
4
Cost estimat: 3.13Euros€ (0.78€/porție)
Rețete inrudite
-
Supa crema de napi, cartofi si bacon
-
Supă cremă de spanac-petitchef
-
Supă cremă de dovleac
-
Supa crema de dovleac placintar
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- 1. Se fierb cartofii (curatati de coaja), morcovii si gulia cu un praf de sare, circa jumatate de ora, in oala neacoperita.
- 2. Se racesc, se mixeaza cu blederul, apoi pasta obtinuta se pune inapoi in apa in care au fiert.
- 3. Separat, se taie ceapa solzisori, apoi se caleste in unt. Se rastoarna peste supa cand a devenit transparenta.
- 4. In supa se fierb si boabele de piper, iar cand supa a mai fiert 15 min se vor scoate.
- 5. Se ia vasul de pe foc si se serveste cu crutoane de paine!
Simplu, sanatos, rapid!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 322Kcal
- Carbo: 52.3g
- Grăsimi: 8.7g
- Grăsimi sat.: 5.5g
- Proteine: 5.7g
- Fibre: 6.1g
- Zahăr: 9.3g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (311g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
I
iuliana_viorica_t2020,
16/09/2021
Unde naiba este scris in ingrediente de gulia care apare in pasii retetei?Oricum gulia ii schimba gustul radical!
03/04/2012
Daca se pune si un picior de pui ii da un gust mai deosebit, dar tinand seama ca suntem in post e o idee super ok