Morcovii se gasesc in toate dimensiunile, formele si culorile. Aceste legume radacinoase se gasesc in jurul lumii. In retete culinare pot fi fierti, inabusiti, copti si consumati ca atare.
Ingrediente: un pachet de mazare uscata. Nu mai stiu cate grame avea, cred ca 500. 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa o bucatica de telina chimion macinat paine...
Ingrediente: 1-2 kg rosii super coapte 1 ceapa medie 1 morcov 1 telina mica 2 linguri ulei de masline 1 lingura de zahar 2 foi de dafin 1,2 l supa de legume
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 1 Kg. de dovleac spalat, curatat de coaja si de seminte si taiat in felii O ceapa curatata si spalata 2 morcovi curatati si spalati Un sfert...
Ingrediente: 75 g unt 3 morcovi potriviti o ceapa mica 2 linguri faina 500 ml supa de peste (cub dizolvat in apa) 4 cartofi mici 200 g mazare 500 ml lapte 250...
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...
Ingrediente: Briose: -3 oua mari 125 g unt 125 ml de iaurt sau lapte 200 gr faina 2-3 morcovi rasi 1 plic praf de copt sare coaja de lamaie Crema de branza: 1...
Ingrediente: 2 cepe 1 morcov o telina mica un catel de usturoi 1/2 kg mazare smantana o bucata de unt sare, piper nucsoara marar zeama de legume sau apa...