Bisque/supa crema de creveti

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Prajesti ceapa, fenicului si morcovii in ulei de masline vreo 10 minute, pana ce legumele se inmoaie un pic . Adaugi vinul si brandy-ul, fierbi 1 minut ca sa se evapore alcoolul, apoi adaugi rosiile, supa de peste si paprika. Acoperi si fierbi 30 de minute, la foc mic. Intre timp, tai crevetii marunt.
- Pui supa intr-un blender si o mixezi pana devine cremoasa. Daca vrei sa fie foarte fina, o treci apoi printr-o sita. Ia putin timp, dar merita.
- Pui supa inapoi intr-o oala curata, adaugi crevetii si fierbi 10 minute, apoi o mixezi iar la blender. O lasi la frigider peste noapte, iar inainte de a o servi o incalzesti intr-o oala, dupa ce ai adaugat si smantana lichida. O ornezi cu niste creveti trasi in unt si frunzele de fenicul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
simina
Supa pt rasfatati
Punctează această reţetă