Bisque/supa crema de creveti

Bisque/supa crema de creveti
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Prajesti ceapa, fenicului si morcovii in ulei de masline vreo 10 minute, pana ce legumele se inmoaie un pic . Adaugi vinul si brandy-ul, fierbi 1 minut ca sa se evapore alcoolul, apoi adaugi rosiile, supa de peste si paprika. Acoperi si fierbi 30 de minute, la foc mic. Intre timp, tai crevetii marunt.
  • Pui supa intr-un blender si o mixezi pana devine cremoasa. Daca vrei sa fie foarte fina, o treci apoi printr-o sita. Ia putin timp, dar merita.
  • Pui supa inapoi intr-o oala curata, adaugi crevetii si fierbi 10 minute, apoi o mixezi iar la blender. O lasi la frigider peste noapte, iar inainte de a o servi o incalzesti intr-o oala, dupa ce ai adaugat si smantana lichida. O ornezi cu niste creveti trasi in unt si frunzele de fenicul.

Punctează această reţetă

maziliqueMazilique

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

simina

Supa pt rasfatati

abuz