Ingrediente: Pentru frigărui : 300 gr dovlecel 100 gr brânză feta 1 ou 100 gr făină Ulei neutru sare Piper Pentru sos : 1 iaurt grecesc 50gr brânză feta mentă...
Ingrediente: 1 castravete 2 morcovi 1-2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de piure de arahide suc de 1 lime sare piper 50 gr feta (fărâmițată) 1 mână de...
Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare Piper
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: un dovlecel potrivit de mare un ou 4-5 linguri faina 4-5 linguri pesmet branza putin sarata ( aprox. o jumatate de cana) sare, piper,vegeta marar...
Ingrediente: broccoli 1 ou 2 linguri faina pesmet sare, vegeta,piper Pentru sos: 100 ml smantana 2-3 catei de usturoi o lingurita ulei sare patrunjel verde
Ingrediente: 1 salata verde (mi-ar fi placut mai mult eisberg sincer) 1 piept de pui 5-6 masline fara samburi 50g cascaval 1/2 cutie iaurt cremos (am avut ceva...
Ingrediente: 300 g piept de pui 1 salata mare romaneasca 4 felii de paine 4 linguri iaurt natural 1 lingurita mustar lamaie ulei de masline sare de mare piper...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 2 pachete aluat foietaj 1 albus pt uns 2 cepe 2 ardei grasi rosii (eu am avut doar verde) 35 g unt (sau ulei masline) 6 linguri vin alb sec 200 ml...
Ingrediente: 250 g paste "scoica" 2-3 linguri pasta de tomate 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita cu zahar ulei de masline busuioc uscat patrunjel verde...
Ingrediente: 250 g tortellini (am folosit cu branza) 200 g bullion 4 linguri faina 3 bucatele usturoi 100 g parmezan 400 g legume congelate (am folosit...
Ingrediente: 5 cartofi maricei 4 linguri de ulei de masline, 2 linguri de zeama de lamaie + coaja de la lamaie, sare&piper, vreo 3-4 lingurite de capere....
Ingrediente: 4 oua 4 fasii de somon afumat Pentru sos: 180 g branza topita 1 lingurita hrean zeama de la ½ lamaie 1 lingurita Herbes de Provence piper negru
Ingrediente: 250 g surimi, 50 g unt, o salată verde. Pentru sos: 1 gălbenuș de ou, 1 lingură muștar Dijon, 1 căpățână usturoi, 1 lingură zemă de lămâie, sare, ulei
Ingrediente: 2 portii 200-250 g de penne o conserva de rosii (fara coaja) 100 g de branza feta o ceapa mica ulei de masline marar sau patrunjel uscat (depinde...