Ou invelit in somon afumat si sos de branza

Antreuri
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Pentru sos:

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul, zeama de lamaie, Herbes de Provence si un praf de piper negru.
  • Se amesteca bine apoi se ia de pe foc si se pune deoparte.Ouale se fierb in apa cu sare timp de 3-4 minute, atat cat albsuul sa se coaguleze dar galbenusul sa fie inca moale.
  • Se trec ouale fierte prin jet de apa rece apoi se decojesc.Se infasoara fiecare ou in cate o fasie de somon apoi se stropeste cu sosul preparat.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta reteta !!!!

abuz