Ingrediente: 400 g făină; 400 g banane bine coapte; coaja și zeama de la o portocală mică; 30 g alune de pădure prăjite; 30 g stafide; 20 g caise deshidratate...
Ingrediente: 2 oua 125 g de zahar coaja si esenta de lamaie 50 g de faina 50 g de amidon 1 lingurita de praf de copt 1 lingura cu varf de fulgi de cocos suc...
Ingrediente: 200 g faina 1 plic (50 gr) pudding de frisca 1 lingurita praf de copt un praf de sare 2 oua 100 g zahar 100 g unt, topit 100 ml Caribbean Twist...
Ingrediente: 200 g faina 1 plic (50 g) pudding de frisca 1 lingurita praf de copt un praf de sare 2 oua 100 g zahar 100 g unt, topit 100 ml Caribbean Twist...
Ingrediente: 300 g biscuiti simpli 150 g unt 200 g ciocolata amaruie, cel putin 70% cacao 2 oua 100 g zahar rom 50 g stafide 50 g alune de padure usor rumenite
Nu stim de ce dar prima zapada cere a se sarbatori cu o ceasca de vin fiert. Iarna este anotimpul cand aceasta bautura isi are farmecul ei. Indiferent ca te afli la patinoar, la o petrecere, acasa sau pe strada, nu poti rezista tentatiei de a savura vin fiert cu...
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 250 g zahar tos 250 g faina 1/4 lingurita praf de copt 1/4 lingurita sare 150 g unt nesarat, topit si racit 1 lingurita extract...
Ingrediente: 500 g faina 20 g drojdie proaspata 200 ml apa calduta 50 ml rom 1 lingurita zahar 1 plic zahar vanilat bourbon 25 g ulei de nuci coaja rasa de la...
Ingrediente: 250 ml lapte 220 g faina 125 g zahar granulat 5 linguri de miere de albine poliflora 1 lingurita bicarbonat 30 g cacao pudra 125 g unt 2 oua...
Ingrediente: Pentru 6 portii aveti nevoie de: 2 laptuci mici , 2 fructe de kiwi mici si o portocala mica Pentru sos aveti nevoie de: o lingura cu apa, o...
Ingrediente: 500 g stafide sultana, 400 g stafide, 150 g smochine uscate, 200 g caise confiate, coaja rasa si zeama de la 2 portocale, 200 ml lichior de alune,...
Ingrediente: Pentru pandispan: 50 g unt topit, 125 g faina, 4 oua, 125 g zahar brun, 1 lingurita cafea instant. Pentru praline: 150 g zahar fin, 50 g alune...
Ingrediente: 175 g alune padure, 175 g zahar tos, 3 albusuri, 250 g mascarpone, 280 ml smantana frisca, 125 g zmeura congelata, 340 g jeleu de coacaze rosii.