Eu una abia astept weekendul sa ma delectez si sa ma joc in bucatarie cu ingredientele aflate prin casa…uneori mai fac si achizitii noi si mai incerc si retete nescrise inca sau “fur” idei din retetele vazute la TV pe care le adaptez dupa gustul si imaginatia mea. Asa a fost si de data aceasta ,aveam 2 muschiuleti pestisori cum le spun eu in frigider si pentru ca muschi umplut abia facusem nu de mult,am zis sa incerc ceva nou. Fusesem la cumparaturi in una din zile,inainte de weekend si am gasit in
...intotdeauna se gaseste un neica nimeni sa comenteze munca altuia..in timp ce el sau ea nu stie sa faca nici cartofi prajiti.
Mango + aroma de portocal ? Portocalul va pregna in aroma si in acest caz inseamna ca mango e folosit doar ca sa "faca" pasta ceea ce este putin cam ..."pretentios" stilistic.
Broccoli prea mult oparit (5 min ?!) isi pierde din aroma.
De "aromat" sunt convins ca totul este aromat insa trebuie sa tineti cont ca in orice fel de mancare aromele trebuie sa fie detectabile pentru papile si nu amestecate precum intr-un cocktail de fructe tropicale.
Succes in continuare!
Experimentele sunt intotdeauna binevenite, atata timp cat respecta niste reguli de baza ale proportiilor, combinatiilor ce se pot anula uneori si timpilor de mentinere la diferite temperaturi.
Nu imi aduc aminte sa fi cerut vreo parere despre acest preparat!!!
Pana la urma e chestiune de gusturi dincolo de ce spun cartile.Ar trebui sa fim capabili sa acceptam si ce nu scrie in carti...zic eu!!!
Daca brocoli e sau nu prea fiert,iarasi e chestiune de gusturi,noua nu ne place all dente...asa ca cata vreme gatesc pentru ai mei si nu pentru vreun concurs nu respect decat regulile gustului lor si atat!
apropos ...apa de flori de portocal nu are aroma de portocale,e doar foarte parfumata si atat!!