Muschi de porc cu sos de mustar

Muschi de porc cu sos de mustar
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Muschiul de porc se taie felii de cca 1 cm grosime , se bate putin cu ciocanul de carne , se sareaza si se pipereaza si se da prin mustar.
  • Intr-o tigaie se pune uleiul la incins , apoi se prajesc feliile carne .Carnea se scoate .
  • In uleiul ramas se toarna vinul , se dezlipesc toate bucatele de carne ramase si se lasa sa dea in clocot.Se adauga smantana , sare si piper.Se lasa sa fiarba pana scade si se ingroasa sosul putin.
  • Carnea se serveste cu sosul turnat deasupra.

Punctează această reţetă

izukIzuk

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

gică

Sos alb cu smintina excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok

abuz