Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza.
Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care ad augam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.
Ungem forma de copt cu ulei si o tapetam cu faina, apoi turnam compozitia in ea, oprind 2 linguri pentru a o amesteca cu cacaoa si o vom pune deasupra, iar cu o furculita imprastiem prin miscari circulare prin toata tava.
Deasupra vom pune stafidele si alunele si dam la cuptor app. 20 de minute la foc mic. Dupa ce s-a racit o scoatem din forma si presaram zahar pudra.
Comentarii:
La cate grade se coace?
Fa tu chec cu reteta ta si vezi ce iese...esti praf!
Cred ca va fi foarte gustos
Excelent !!!
Bravo