Ingrediente: un crap de 1 kg o ceapa 2 morcovi jumatate telina 2 radacini patrunjel un ardei gras rosu 4-5 cartofi 200 g smantana 100 g costita un ou sare...
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Ingrediente: 1 ceapa mai mare 1/2 varza taiata mare 1 morcov 1 tulpina de telina 5-6 linguri rosii tocate 1 cana zeama de varza acra 5-6 bucati de porc cu os 1...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Bucataria provensala este renumita datorita “bouillabaisse”, o supa-tocana din pesti de stanca care se mananca cu crutoane de paine frecate cu usturoi si cu un sos de culoare galben-roscata numit rouille. Sosul este intins pe paine, care se serveste pe post de...
Ingrediente: 2 cartofi mici 2 morcovi 1/2 ardei verde o bucata mica de telina un pastarnac o ceapa smantana - 250g marar maruntit piper o lingurita sare 4-5...
Ingrediente: 300 g cartofi 2 morcovi 1 radacina pastarnac 1 ceapa mare sau 2 mici 150 g ciuperci uscate 1 fir de praz 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 200 ml...
Ingrediente: 1,300 kg carne de porc cu os 1 morcov mai mare 1 ceapa mare 3 maini de mazare congelata 3 maini de fasole verde congeleta 2 maini de orez 2...
Stiu, veti zice:supa de marar? Asa am zis si eu, dar mi-a placut atat de mult ca o fac destul de des. Ingrediente: jumatate de legatura de marar, carnat afumat, ceapa(am folosit ceapa verde-2 fire), o cutie mica de iaurt, boia dulce, sare, piper, 2 ou