Ingrediente: 500 g creveti mari cruzi, decorticati si curatati de vinisoare 4 linguri ulei de masline 5 catei de usturoi taiati felii subtiri 1/4 lingurita...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 500 g fasole pastai 3 linguri de ulei de masline 1 lingurita unt 3 catei usturoi 3 linguri de suc de lamaie 1 / 2 lingurita de sare 1 / 4...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 200 g muschi de porc 1 ardei iute 2 foi de dafin 2 linguri otet 1 gogosar rosu murat 2 morcovi 1 ceapa 2 linguri de orez 6 catei de usturoi 200 g...
Ingrediente: 15 creveti decorticati 300 g inele calamar 3 bete frigarui 700 ml suc de rosii (sau 8 rosii mari) 2 linguri busuioc proaspat, tocat (sau 2...
Ingrediente: 250 g paste 400 g ciuperci champignon 2 morcovi 4 catei usturoi 2 rosii 50 ml vin alb ulei de masline patrunjel sare piper parmezan sau cascaval ras
Ingrediente: 500 g ceapa, tocata mare 2 capatani de usturoi, curatate 8 cartofi de marime mica sau medie, spalati 3 linguri ulei de masline 1 lingurita otet 2...
Ingrediente: 350 g faina 220 ml apa calduta 97 g drojdie uscata o lingurita sare- catei de usturoi ierburi aromate piper 100 g unt boia dulce patrunjel tocat...
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...