Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline si se adauga usturoiul pisat sau taiat cit mai maruntCind e aurit, se adauga ardeiul taiat marunt sau boiaua si dupa un alt minut se stinge focul.
Trebuie multa atentie sa nu se arda usturoiul, pentru ca ar deveni totul amar. Spaghetele se pun in apa sarata si deja in clocot si se fierb cit indica pe pachet (de regula 7-8minute).
Odata scurse de apa, se amesteca cu (usturoiul calit)si se pun din nou pe foc mediu pentru un minut, amestecind usor.
Mi se pare destul de riscantă alăturarea usturoiului și ardeiului iute, context în care mai degrabă aș opta - pentru culoare (și chiar gust!), pentru ardei verde/galben/roșu, morcov și țelină - în cantități mici, iar deasupra, la final, 3-4 roșii cherry coapte/porție. Zic și eu...
Comentarii:
Baga mi as pula n reteta voastra ca ma ustura curu cand ma cac.
Mi se pare destul de riscantă alăturarea usturoiului și ardeiului iute, context în care mai degrabă aș opta - pentru culoare (și chiar gust!), pentru ardei verde/galben/roșu, morcov și țelină - în cantități mici, iar deasupra, la final, 3-4 roșii cherry coapte/porție. Zic și eu...