Spaghete cu ansoa si ardei

Este o reteta traditionala siciliana, rustica si satioasa.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare5 min
Gătire25 min
- Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii grasi, ardeiul iute, rosiile si usturoiul. Se gatesc la foc mic, amestecand frecvent, timp de 10-12 minute, pana se inmoaie.
- Se adauga cele doua vinuri, verdeturile si piperul si se da in clocot. Se fierb incet, fara clocot, amestecand ocazional, alte 10-12 minute.
- Intre timp se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, in multa apa cu sare. Se scurg bine pastele si se impart intre bolurile individuale.
- Se adauga in tigaie fileurile de ansoa, caperele si maslinele si se amesteca 1-2 minute. Se toarna sosul peste paste si se servesc imediat, ornate cu frunze de patrunjel.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Speciala,gustoasa,rafinata
anonymous
Foarte foarte buna...am incercat o si nu ma mai satur