Ingrediente: 1 bulb de fenicul, curat si tocat fin (frunzele se pot pastra pentru ornare) 1 ceapa rosie, tocata 4 fileuri de crap (aprox.125 gr fiecare) sare si...
Ingrediente: 300 g dovleac feliat cca 1cm cel mult grosimea feliei 1 bulb de fenicu mai mare taiat felii pe lung nu mai groase de 0,5 cm 1 ceapa rosie taiata...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 200 grame orez 0,5 l supa de pui 2 lingura ulei de masline 2 cepe rosii medii 2 fire de praz 2 bulbi de fenicul 1 ardei rosu 1 rosie fara piele si...
Ingrediente: 2 feniculi cu verdeata suc de la o jumatate de lamaie 100 g gorgonzola/camembert taiat cuburi sau pecorino dat pe razatoarea mica 2 linguri de...
Ingrediente: 600 grame ciuperci Champinion 1 borcan de mazare de 700 grame 1 ceapa mare 3 rosii 3 catei de usturoi 1 bucata de ghimbir proaspat cam cat un deget...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 3-4 linguri de ulei de masline extra virgin 2 cepe mici, taiate solzisori sau rondele 10 g rosii proaspete , curatate de coaja si - deseminte,...
Ingrediente: 600 ml apa 100 g faina de malai 1 lingurita de sare 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie 1 lingurita miere 2 linguri zeama de lamaie 200 g...
Ingrediente: 2 rosii(taiate cuburi ) 1 gogosar 1 bulb de fenicul taiat pe lungime in bucati 2 oua 1 lingura capere murate clatite cu apa 3 catei de usturoi 1/2...