Ingrediente: 2 cani orez (Arborio de preferinta, cel cu bob mare si rotund) 4 cani apa fierbinte 1 ceapa mare 2 morcovi medii 1 ardei gras rosu o ceasca de ulei...
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1 pastarnac 1 ardei rosu 1 ardei verde o mana de mazare cateva ciuperci 2 cani orez 2-3 rosii sau o conserva de rosii in...
Ingrediente: 800 gr carne de porc ( muschiulet/ pulpa de porc) 1 morcov 1 ardei gras galben ( se poate rosu/ verde) 2 cepe 1 catel de usturoi 30 ml ulei sare,...
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: 300 gr orez 2 morcovi 3 cepe mici sau una mare o felie de radacina de telina 1 ardei gras 2 rosii patrunjel verde sare si piper dupa gust 2 linguri...
Ingrediente: carne de curcan (1 copan si 1/2 piept) legume (1 ceapa, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 ardei capia) un castron de orez (amestec orez normal si orez...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Carne de cocoș (Am folosit pulpa superioara si un gat), O cana cu orez, Un morcov ras, Un ardei capia (optional), 2 cepe, Un sfert de radacina de...
Ingrediente: 500 g pulpa de porc fara os o cana si jumatate de orez (cana de apa) 100 g unt o ceapa un morcov un ardel o lingura bulion cateva fire de...
Ingrediente: 500 g pulpa de porc fara os o cana si jumatate de orez (cana de apa) 100 g unT o ceapa un morcov un ardel o lingura bulion cateva fire de...