-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Pilaf
-
Pilaf cu piept de pui
Pilaf cu piept de pui
Ingrediente
6
Cost estimat: 1.78Euros€ (0.3€/porție)
Preparare
-
Spalam si dezosam pieptul de pui, il taiem bucatele potrivite, dupa care il punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.
-
Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem orezul spalat in 2-3 ape si morcovul dat pe razatoarea mica. Lasam pe foc pana fierbe si orezul si morcovul.
-
Potrivim gustul de sare si punem si un strop de piper .
-
La sfarsit asezonam cu patrunjel verde tocat fin.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 95Kcal
-
Carbo: 16.2g
-
Grăsimi: 0.5g
-
Grăsimi sat.: 0.1g
-
Proteine: 6.1g
-
Fibre: 0.7g
-
Zahăr: 0.7g
-
ProPoints: 2
-
SmartPoints:
2
Informații nutriționale pentru 1 porție (47g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete