Pilaf cu piept de pui
Ingrediente
6
Cost estimat: 1.78Euros€ (0.3€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Spalam si dezosam pieptul de pui, il taiem bucatele potrivite, dupa care il punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.
- Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem orezul spalat in 2-3 ape si morcovul dat pe razatoarea mica. Lasam pe foc pana fierbe si orezul si morcovul.
- Potrivim gustul de sare si punem si un strop de piper .
- La sfarsit asezonam cu patrunjel verde tocat fin.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 95Kcal
- Carbo: 16.2g
- Grăsimi: 0.5g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 6.1g
- Fibre: 0.7g
- Zahăr: 0.7g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (47g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!