Orez cu inimi si pipote
Ingrediente
6
Cost estimat: 7.5Euros€ (1.25€/porție)
Rețete inrudite
Orez cantonez
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa.
- Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper.
- Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.
- Orezul spalat il turnam in oala si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 255Kcal
- Carbo: 33.1g
- Grăsimi: 2g
- Grăsimi sat.: 0.6g
- Proteine: 25.5g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 2.3g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (326g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: