-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Pilaf
-
Orez cu inimi si pipote
Orez cu inimi si pipote
Ingrediente
6
Cost estimat: 7.5Euros€ (1.25€/porție)
Preparare
-
Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa.
-
Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper.
-
Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.
-
Orezul spalat il turnam in oala si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 255Kcal
-
Carbo: 33.1g
-
Grăsimi: 2g
-
Grăsimi sat.: 0.6g
-
Proteine: 25.5g
-
Fibre: 1.7g
-
Zahăr: 2.3g
-
ProPoints: 6
-
SmartPoints:
6
Informații nutriționale pentru 1 porție (326g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Pe gustul nostru si usor de facut! bravo!
Sehr Gut!
Bravo foarte bun