Orez cu inimi si pipote

Orez cu inimi si pipote
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
40 min
255 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 7.5 (1.25€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Orez cantonez


Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa.
  • Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper.
  • Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.
  • Orezul spalat il turnam in oala si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 255Kcal
  • Carbo: 33.1g
  • Grăsimi: 2g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 25.5g
  • Fibre: 1.7g
  • Zahăr: 2.3g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (326g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

29/11/2012

Pe gustul nostru si usor de facut! bravo!

(0) (0) abuz
30/06/2012

Sehr Gut!

(0) (0) abuz
09/05/2012

Bravo foarte bun

(0) (0) abuz



+