Reteta e simpla si incepe prin spalarea inimilor, din care scoatem sangele pe cat se poate. Punem inimile la fiert in apa rece, separat de restul ingredientelor, si dupa ce incep sa fiarba, le lasam pana sunt aproape facute.
Le scurgem de apa in care au fiert.Orezul il fierbem conform instructiunilor, cu 3 parti apa la o parte orez. Am observat ca cel integral trebuie fiert mai mult decat cel alb.Incingem uleiul si calim cateva minute ceapa, morcovii si ardeiul.
Apoi turnam jumatate de pahar de apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie, moment in care adaugam inimile, orezul si niste apa.
Lasam toate sa mai fiarba vreo 10 minute, potrivim de sare si piper, ne asiguram ca e fiarta carnea si orezul si servim cu patrunjel tocat si muraturi.
O mancarica buna, all-in-one cu aproximativ 175 calorii la 100 de grame, daca folositi orez integral.
Comentarii:
D
Eu am m ai pus rosii ciuperciu telina pastarnac si marar......mmmmmmmmmmm belea