Pilaf cu pipote si inimi
Ingrediente
4
Preparare
Preparare1 oră
Gătire25 min
- In primul rand am fiert pentru 1 ora pipotele si inimile in apa cu sare. Am luat spuma rezultata la fiert iar daca apa a scazut am completat.
Cand pipotele si inimile erau aproape gata am tocat ceapa marunt iar ciupercile le-am taiat in 6. Ceapa am calit-o in putin ulei de masline.Cand a devenit translucida am calit si ciupercile.Peste ciuperci si ceapa am adaugat orezul si pipotele si am mai calit 1-2 minute.
Am adaugat apa cat sa acopere si am potrivit de sare si piper.A stat pe foc 15-18 minute timp in care am mai amestecat de vreo doua ori.L-am lasat acoperit in 15 minute pana l-am servit.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super bun <3
am gătit această rețetă
anonymous
Misto
am gătit această rețetă
anonymous
Bunicel daca are mai multa " proteina de galinacee" !!!!!
anonymous
Gustosssssssss
anonymous
E ok!
anonymous
Tres bon!
anonymous
O fleasca !
anonymous
:))
anonymous
Super !!!
anonymous
Maruntaiele sunt mai bune prajite putin cu ceapa si apoi amestecat cu orezul