Pilaf cu pipote si inimi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire25 min
  • In primul rand am fiert pentru 1 ora pipotele si inimile in apa cu sare. Am luat spuma rezultata la fiert iar daca apa a scazut am completat.
    Cand pipotele si inimile erau aproape gata am tocat ceapa marunt iar ciupercile le-am taiat in 6. Ceapa am calit-o in putin ulei de masline.Cand a devenit translucida am calit si ciupercile.Peste ciuperci si ceapa am adaugat orezul si pipotele si am mai calit 1-2 minute.
    Am adaugat apa cat sa acopere si am potrivit de sare si piper.A stat pe foc 15-18 minute timp in care am mai amestecat de vreo doua ori.L-am lasat acoperit in 15 minute pana l-am servit.
    Pofta buna!
gabrielaolteanuGabrielaolteanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super bun <3

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Misto

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bunicel daca are mai multa " proteina de galinacee" !!!!!

abuz

anonymous

Gustosssssssss

abuz

anonymous

E ok!

abuz

anonymous

Tres bon!

abuz

anonymous

O fleasca !

abuz

anonymous

:))

abuz

anonymous

Super !!!

abuz

anonymous

Maruntaiele sunt mai bune prajite putin cu ceapa si apoi amestecat cu orezul

abuz
  • pagina 1 / 2