In primul rand am fiert pentru 1 ora pipotele si inimile in apa cu sare. Am luat spuma rezultata la fiert iar daca apa a scazut am completat. Cand pipotele si inimile erau aproape gata am tocat ceapa marunt iar ciupercile le-am taiat in 6. Ceapa am calit-o in putin ulei de masline.Cand a devenit translucida am calit si ciupercile.Peste ciuperci si ceapa am adaugat orezul si pipotele si am mai calit 1-2 minute. Am adaugat apa cat sa acopere si am potrivit de sare si piper.A stat pe foc 15-18 minute timp in care am mai amestecat de vreo doua ori.L-am lasat acoperit in 15 minute pana l-am servit. Pofta buna!
Comentarii (12):
Super bun <3
Misto
Bunicel daca are mai multa " proteina de galinacee" !!!!!
Gustosssssssss
E ok!
Tres bon!
O fleasca !
:))
Super !!!
Maruntaiele sunt mai bune prajite putin cu ceapa si apoi amestecat cu orezul