Se spala foarte bine copanelele.Se pun ciupercile la scurs.Se aureste ceapa tocata in ulei, se pune carnea, se adauga 100 g unt.
Se prajeste putin apoi se adauga 250 ml apa fierbinte in care s-a diluat cubul de maggi si bulionul. Cand sosul a mai scazut se adauga ciupercile si se lasa in continuare la fiertpana fierb ciupercile si carnea.
Se unge o alta cratita cu restul de unt si se aseaza pe foc. Se adauga orezul spalat si se amesteca cu grija. Cand orezul a absorbit toata grasimea, se adauga 750 ml apa fierbinte si putina sare si se da la cuptor pentru 20 minute.
Ficatul se pregateste pe gratar ca in reteta de AICI. Orezul fiert se pune pe un platou, se lasa un gol in mijloc in care se aseaza carnea si ciupercile. Ficatul se infinge in orez. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Comentarii:
Am o intrebare: daca mancarea are tot ce-i trebuie, la ce mai trebuie Maggi? Doar ca sa ne otravim cu chimicale?
Buna, usor de facut si ff gustoasa
Arata extraordinar!de abia astept sa incerc reteta!