Pilaf cu carne de porc

Pilaf cu carne de porc
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Linte cu pulpa de porc


Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se curata legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeii cubulete iar morcovul se da pe razatoare.Se pune untul la topit intr-o cratita apoi se adauga legumele.Pulpa de porc se taie in bucati.
  • Dupa ce s-au muiat legumele se adauga pulpa de porc, putin piper si secretul gustului.Se lasa pe foc cam 10 minute. Daca este nevoie se amesteca.
  • In 500 ml de apa se dizolva bulionul si se adauga patrunjelul tocat. Se toarna peste carne si se lasa sa dea un clocot.
  • Se adauga orezul ales si spalat (apa trebuie sa depaseasca orezul cam cu 1-2 degete).Se da la cuptor pentru 20-25 de minute si nu se umbla cu lingura in el. Se serveste cu muraturi.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

15/12/2013

Este foarte bun si ieftin

(0) (0) abuz



+