Ingrediente: 3 fileuri de meluciu 1 ceapa 100 gr spanac gatit cascaval ras (sau mozzarella) marar sare piper ulei mustar miere 1 aluat de foietaj lapte
Ingrediente: 1 lingura ulei 2 catei de usturoi 1 lingura de faina 200 ml vin alb 500 ml supa de pește (de casa sau cumparata) 4 fileuri de merluciu (aproximativ...
Ingrediente: fileuri de merluciu spalate condimente pentru peste vin alb demisec ulei de masline o ceapa taiata mare 1 ardei taiat pe lungime 3 rosii taiate...
Ingrediente: cca 400 g file de merluciu 1-2 vinete in functie de marime cca 50 g cascaval ras 2 rosii un ardei iute Pentru sos: o lingura unt, cca 100 ml lapte...
Ingrediente: file de merluciu pentru 2 persoane - sare - piper - praf de usturoi - ulei pentru prajit - faina Pentru sosul bearnes - 1 ceapa mica alungita...
Ingrediente: * 4 trunchiuri mai mari de merluciu curatate de solzi si crestate de-a latul * o lamaie taiata rondele * 3-4 feliute de unt * piper * * sare * 2...
Ingrediente: 6 fileuri de peste alb (de cate 200 gr. ; scorpie de mare, cod, merluciu; de circa 2,5 cm grosime, curatate de oase) Frunzele de la doua fire de...
Ingrediente: Ingrediente: 200 g peste (merluciu, pamgasius...) 2 buc. ardei rosu maioneza cu usturoi, 1 ceapa mica 1-2 catei de usturoi 1 frunza de dafin,...
Ingrediente: 600 gr. file de peste alb (spalat bine ; salau, cod, merluciu) 500 gr. de rosii (spalate) 2 cepe (curatate si spalate) 6-7 catei de usturoi...
Ingrediente: 1 kg faina 9 oua-6 intregi si 3 galbenusuri) un praf de sare 2 linguri ulei de masline 1 pahar vin alb apa -depinde de consistenta pastei Pt...
Ingrediente: 500 g file de merluciu, un catel de usturoi, o rosie,patrunjel, un cub de margarina sau unt, smanatana o cescuta , ulei de masline, o jumatate de...
Ingrediente: 1 ou 3 trunchiuri de merluciu, fierte si dezosate o ceapa alba taiata marunt 2 catei de usturoi presati pentru compozitie si 2 catei de usturoi...
Ingrediente: 4 trunchiuri mai mari de merluciu curatate de solzi si crestate de-a latul o lamaie taiata rondele 3-4 feliute de unt piper sare 2 frunze dafin o...
Pestele pane se poate face din orice fel de peste file fara oase, proaspat sau congelat, eu am folosit merluciu. Pestele se spala se sareaza, se da prin faina, pesmet sau gris, apoi prin ou batut cu un pic de sare, usturoi pisat, piper (eu folosesc si bu