Pregatim pasta,amestecam toate ingredientele si framantam totul pana la incorporarea ingredientelor,cam 10-15 minute;Lasam pasta la ''odihnit''si pregatim umplutura;Pestele il fierbem sau il coacem in vaporiera,la fel procedam si cu crevetii.
Cartoful curatat de coaja si taiart cuburi il fierbem cam 14 minute,dupa care il presam facand un piure;Intr-o tigaie calim usturoiul in ulei,adaugam hamsiile,patrunjelul,pestele fiert dar scurs,calim totul bine ,omogenizam in robotul de bucatarie,si-l amestecam cu piureul de cartof,omogenizam totul,adaugam ouale intregi,parmezanul si lasam compozitia la racit.
Intre timp intindem pasta(eu dispun de-.o masina speciala pt pasta si de forma de ravioli,deci nu-mi vine ft greu),intindem pasta mai subtire,facem gramajoare miciu de compozitie,deasupra asezam o alta foaie,care sa o acopere bine pe cea de dedesupt,iar cu ajutorul unri rotele de taiat pasta sau pizza,dam forma dorita raviolului,nu inainte de-a presa cu degetele,inconjurul umpluturii.
Este un procedeu destul de lung dar merita efortul;Raviolii obtinuti se pot gatii imediat sau se pot congela; gatesc cu un suc ft simplu.pregatit asa,masline,capere,basilico si rosii proaspete!