Petitchef

Ravioli cu umplutura de peste

Altele
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pregatim pasta,amestecam toate ingredientele si framantam totul pana la incorporarea ingredientelor,cam 10-15 minute;Lasam pasta la ''odihnit''si pregatim umplutura;Pestele il fierbem sau il coacem in vaporiera,la fel procedam si cu crevetii.
  • Cartoful curatat de coaja si taiart cuburi il fierbem cam 14 minute,dupa care il presam facand un piure;Intr-o tigaie calim usturoiul in ulei,adaugam hamsiile,patrunjelul,pestele fiert dar scurs,calim totul bine ,omogenizam in robotul de bucatarie,si-l amestecam cu piureul de cartof,omogenizam totul,adaugam ouale intregi,parmezanul si lasam compozitia la racit.
  • Intre timp intindem pasta(eu dispun de-.o masina speciala pt pasta si de forma de ravioli,deci nu-mi vine ft greu),intindem pasta mai subtire,facem gramajoare miciu de compozitie,deasupra asezam o alta foaie,care sa o acopere bine pe cea de dedesupt,iar cu ajutorul unri rotele de taiat pasta sau pizza,dam forma dorita raviolului,nu inainte de-a presa cu degetele,inconjurul umpluturii.
  • Este un procedeu destul de lung dar merita efortul;Raviolii obtinuti se pot gatii imediat sau se pot congela; gatesc cu un suc ft simplu.pregatit asa,masline,capere,basilico si rosii proaspete!

Rețete inrudite

YouTube

Ravioli cu ricotta


Poze

Ravioli cu umplutura de peste
Ravioli cu umplutura de peste - poza 2
Ravioli cu umplutura de peste - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ravioli cu ricotta
Ravioli cu ricotta
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează