Merluciu cu scoici
Uneori, cel mai simplu, poate fi si cel mai delicios preparat.
Ingrediente
4
Materiale
- Tigaie adanca cu capac
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
Într-o tigaie adanca pusa la foc mediu cu putin ulei, rumeniti usturoiul tocat.
Cand s-a rumenit, adaugati faina si amestecati.Incorporati vinul + supa de peste. Gatiti pana se ingroasa. Condimentati cu sare si piper dupa gust
Adaugați fileurile de merluciu + scoicile + mazarea si acoperiti tigaia. Lasati sa fiarba 10 minute.
Luati capacul si adaugati patrunjelul tocat (un buchet mic, mai mult sau mai putin dupa gust). Acoperiti din nou si lasati sa se gateasca inca 2 minute.
Dacă după acest timp, observați că sosul este prea lichid, îndepărtați capacul și încălziți până se îngroașă după bunul plac.Serviti intr-o farfurie frumoasa si gata! :)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă