Merluciu cu scoici

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Uneori, cel mai simplu, poate fi si cel mai delicios preparat.

Ingrediente

4

Materiale

  • Tigaie adanca cu capac

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Merluciu cu scoici - Preparare etapa 1Într-o tigaie adanca pusa la foc mediu cu putin ulei, rumeniti usturoiul tocat.
    Cand s-a rumenit, adaugati faina si amestecati.
  • Merluciu cu scoici - Preparare etapa 2Incorporati vinul + supa de peste. Gatiti pana se ingroasa. Condimentati cu sare si piper dupa gust
  • Merluciu cu scoici - Preparare etapa 3Adaugați fileurile de merluciu + scoicile + mazarea si acoperiti tigaia. Lasati sa fiarba 10 minute.
  • Merluciu cu scoici - Preparare etapa 4Luati capacul si adaugati patrunjelul tocat (un buchet mic, mai mult sau mai putin dupa gust). Acoperiti din nou si lasati sa se gateasca inca 2 minute.

    Dacă după acest timp, observați că sosul este prea lichid, îndepărtați capacul și încălziți până se îngroașă după bunul plac.
  • Merluciu cu scoici - Preparare etapa 5Serviti intr-o farfurie frumoasa si gata! :)

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: