Merluciu cu roșii și măsline

Felul principal
Foarte ușor
1 h 5 m

Cu iz mediteraneean

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire50 min
  • Se spală bine peștele.

    Se preîncălzește cuptorul la 180 grade C.

    Se așează într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se stropește cu zeama de la jumătate de lămâie, ulei de măsline și vin.

    Se presară ierburile uscate, se adaugă usturoiul tocat, măslinele și roșiile tocate din conservă.

    Mai adăugăm 200 ml apă și dăm la cuptor pentru 45-50 minute.
    Se servește ca atare sau cu garnitură de cartofi.

    Cartofii au fost fierți cu tot cu coajă (spălați foarte bine înainte), apoi tăiați rondele și prajiți în foarte puțin ulei de măsline până se rumenesc bine.

    Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și ierburi uscate.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este o reteta delicioasa si sanatoasa

abuz

anonymous

Mai vreau?

abuz

anonymous

Arata foarte bine

abuz

anonymous

Minunat

abuz

anonymous

Buonisimo.

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Arata minunat ...sunt sigura ca este la fel de buna reteta...

abuz