Merluciu cu roșii și măsline
Cu iz mediteraneean
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire50 min
- Se spală bine peștele.
Se preîncălzește cuptorul la 180 grade C.
Se așează într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se stropește cu zeama de la jumătate de lămâie, ulei de măsline și vin.
Se presară ierburile uscate, se adaugă usturoiul tocat, măslinele și roșiile tocate din conservă.
Mai adăugăm 200 ml apă și dăm la cuptor pentru 45-50 minute.
Se servește ca atare sau cu garnitură de cartofi.
Cartofii au fost fierți cu tot cu coajă (spălați foarte bine înainte), apoi tăiați rondele și prajiți în foarte puțin ulei de măsline până se rumenesc bine.
Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și ierburi uscate.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este o reteta delicioasa si sanatoasa
anonymous
Mai vreau?
anonymous
Arata foarte bine
anonymous
Minunat
anonymous
Buonisimo.
anonymous
Super
anonymous
Arata minunat ...sunt sigura ca este la fel de buna reteta...
Punctează această reţetă