Merluciu la cuptor

Nici o zi fara peste :)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire50 min
- Peștele se spală bine și se poate tăia în două - așa cum am procedat eu (m-am gândit că este mai ușor de mâncat :))
Se aranjează într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Se stropește cu zeama de la 1 lămâie, cu vin și suc de roșii.
Usturoiul se curăță și se taie feliuțe, apoi se presară în tavă.
Amestecăm bulionul de ardei cu 100 ml apă și stropim peștele.
Se dă la cuptor (încălzit în prealabil la 190 grade C) pentru 45-50 minute.
Servim cu cartofi natur și ornăm cu felii de lămâie.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
17/02/2015
Cred ca se poate gati in acelasi mod si un alt tip de peste. va fi la fel de bun si sanatos.
am gătit această rețetă
