-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Merluciu la cuptor
Merluciu la cuptor
Nici o zi fara peste :)
-
(4.6/5 - 327 voturi)
-
35
-
80
Preparare
-
Peștele se spală bine și se poate tăia în două - așa cum am procedat eu (m-am gândit că este mai ușor de mâncat :))
Se aranjează într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Se stropește cu zeama de la 1 lămâie, cu vin și suc de roșii.
Usturoiul se curăță și se taie feliuțe, apoi se presară în tavă.
Amestecăm bulionul de ardei cu 100 ml apă și stropim peștele.
Se dă la cuptor (încălzit în prealabil la 190 grade C) pentru 45-50 minute.
Servim cu cartofi natur și ornăm cu felii de lămâie.
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (35):
Bună rețeta
Cred ca se poate gati in acelasi mod si un alt tip de peste. va fi la fel de bun si sanatos.
Cred ca este foarte buna reteta si pentru cei care sunt la dieta sau regim.
F.bun,gustos
O reteta gustoasa
Excelent oricum il prepari
Am mai facut si eu si ii tare bun!
Sanatos, daca as sti ca e si proaspat, zau ca as cumpara!
F b
Ffff buna