Merluciu la cuptor

Merluciu la cuptor
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Nici o zi fara peste :)

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Peștele se spală bine și se poate tăia în două - așa cum am procedat eu (m-am gândit că este mai ușor de mâncat :))

    Se aranjează într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline.

    Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.

    Se stropește cu zeama de la 1 lămâie, cu vin și suc de roșii.

    Usturoiul se curăță și se taie feliuțe, apoi se presară în tavă.

    Amestecăm bulionul de ardei cu 100 ml apă și stropim peștele.

    Se dă la cuptor (încălzit în prealabil la 190 grade C) pentru 45-50 minute.

    Servim cu cartofi natur și ornăm cu felii de lămâie.

    Poftă bună!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

mihai

Bună rețeta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca se poate gati in acelasi mod si un alt tip de peste. va fi la fel de bun si sanatos.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca este foarte buna reteta si pentru cei care sunt la dieta sau regim.

abuz

anonymous

F.bun,gustos

abuz

anonymous

O reteta gustoasa

abuz

anonymous

Excelent oricum il prepari

abuz

anonymous

Am mai facut si eu si ii tare bun!

abuz
andreescu_c2015

andreescu_c2015

Sanatos, daca as sti ca e si proaspat, zau ca as cumpara!

abuz

anonymous

F b

abuz

anonymous

Ffff buna

abuz
  • pagina 1 / 4