Chiftele de peste cu sos de iaurt

Chiftele de peste cu sos de iaurt
Altele
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chiftele cu miez de mozzarella


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Amestecam intr-un bol, pestele, ceapa, usturoiul, oul, paine, mararul, maghiranul, sarea si piperul.
  • Formam in palme bilute din aceasta coca, le trecem prin malai si le prajim uniform la foc mediu timp de 2-3 minute.
  • Servim chiftelutele cu un sos racoritor facut din iaurt, usturoi si mult marar.
  • Putem inlocui de minune usturoiul cu frunzulite de menta , care este mult mai adecvat pentru o petrecere.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

26/05/2013

Bun

(0) (0) abuz



+