Retete garnitura salata
20 rețete
Friptura de porc cu garnitura din zucchini
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 1 kg pulpa porc 1 pahar vin alb cimbru coriandu tarhon busuioc ulei sare piper garnitura din zucchini verde si galben
Salata de sfecla rosie cu usturoi
Desert Foarte ușor 30 min 55 kcal
Ingrediente: Sfecla rosie Ulei Otet Sare, piper Usturoi sau hrean
Iaurt preparat in casa
Desert Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 2 l de lapte proaspat de vaca 100 g iaurt, 4 lingurite smantana.
Chiftele din carne prajite sau coapte la cuptor
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 kg carne tocata 2-3 cepe usturoi dupa gust 1 cartof potrivit 1 morcov potrivit 1 felie paine 2-3 legaturi marar 2 oua sare,piper,cimbru,tarhon...
Budinca de clatite cu spanac
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 10 foi de clatite 500 g spanac putin lapte, supa de legume sau apa2 cepe cascaval dupa gust Optional se poate folosi si putina branza rasa unt sau...
Oua vopsite natural de inaltare (retetele bunicii)
Aperitiv Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: oua de gaina foi de ceapa rosie, cu cat mai multe cu atat mai bine foi de ceapa alba sfecla rosie putin otet
Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 2 fire praz jum.morcov 4 dovlecei micuti 4 cartofi mari 150 g unt 100 ml vin alb 3 linguri ulei de masline sare,piper,nucsoara,cimbru
Placinta cu carne
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: Pentru aluat : o cana apa calda jumatate cana cu ulei un praf de sare faina cat cuprinde pentru a iesi un aluat bun de intins foile 800 g carne...
Rulouri de ficatei de pasare cu bacon
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: ficatei de puifelii de baconsare, piper, condimente vin alb dupa gust
Unt cu tarhon
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: Pentru un pachet de unt este nevoie de 3-4 lingurite de zeama de lamaie, 2 legaturi de tarhon tocat foarte fin, eventual putina sare.
Snitele umplute
Altele Foarte ușor 10 min 10 min
Ingrediente: Carne pentru snitele Ciuperci conservate Cascaval Branza topita Sunca presata sau Jambon Oua Pesmet
Pasta de branza de vaci cu marar
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 250 g branza de vaci proaspata se adauga 2-3 linguri smantana groasa si o lingura iaurt o legatura marar piper,cimbru,tarhon
Sandwichuri rapide si delicioase
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: puteti folosi orice aveti prin frigider branza topita,branza de vaci,telemea,cascaval gratar carne pui,vita,porc snitele, mezeluri,pastrama rosii...
Oua cu sos remoulad
Felul principal Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: 0,700 kg maioneza 0,300 kg castraveti murati 3 oua 2-3 legaturi patrunjel verde tarhon verde daca aveti piper macinat dupa gust mustar dupa gust...
Omleta cu praz
Felul principal Foarte ușor 10 min 15 min
Ingrediente: 6 oua 2-3 buc praz 100 g ciuperci din conserva 4-5 linguri smantana sare,piper,busuioc,cimbru o lingura unt
Salata de andive cu oua
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 600 g andive 4 oua maioneza 1-2 linguri smantana sare,piper 1 legatura de marae-chiar doua
Salata de cartofi cu macrou
Antreuri Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o...
Salata cu peste alb
Felul principal Foarte ușor 40 min 131 kcal
Ingrediente: 1 salata verde 1 peste alb fiert si racit 1 ceapa taiata rondele mai groase 4 ardei copti de la congelator 3 rosii mici pentru ornat ulei(de...
Spanac cu smantana
Felul principal Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente: 1 kg. de spanac 50 g de unt sau margarina 200 ml de smintina 30 g de pesmet usturoi ulei, sare
Chicken katsu cu garnitura de cartofi cu susan si salata de castraveti
Probabil c? am mai scris c? în fiecare vineri seara urm?resc o emisiune de g?tit, în care cinci buc?tari renumi?i g?tesc fiecare câte un fel de mâncare, dup? un anumit motto. Destul de des se g?te?te ?fusion?, adic? elemente din tradi?ii culinare diferite